От Атика Медия“ са предложили немислимия хонорар от 100 000 лева

...
От Атика Медия“ са предложили немислимия хонорар от 100 000 лева
Коментари Харесай

Деси Банова отказала 100 бона на „Плейбой“, Плевнелиев не й дал да се снима! След което изданието фалира

От „ Атика Медия “ са предложили немислимия хонорар от 100 000 лв. на новата половинка на Росен Плевнелиев – Десислава Банова, с цел да махне облеклата на корица, научи HotArena.

За страдание на ръкоблудстващите синоптичката изрично отказала да покаже „ птичката “. Деси била склонна най-малко да намерения върху концепцията, само че някогашният държавен глава се посочил на място и ужасно скръцнал със зъби , което му се случва много рядко, шушукат партийни съперници, писа „ Таблоид “.

Предложението е пристигнало при започване на годината, което се явявало и като обезверен ход на „ Плейбой “ да се избави от банкрут.

И въпреки в този момент да се пробва да се прави на елегантна дама, за никого не е загадка, че блондито крие интимна фотосесия в предишното си. В зората на своята кариера през 1996 година, когато Банова прави първите си стъпки в ефира на телевизия „ 7 дни “, хубавицата се щракнала гола, без да подозира, че някой ден ще се срами от палавия кадър . Случайно или не фотосът, на който новата обич на Плевнелиев театралничи по монокини, се изпари от общественото пространство. На фотографията Банова театралничи ухилена до уши, като свенливо е прикрила гърдите си с една ръка, защото с другата държи пръскащ вода маркуч .

В секс тефтерчето й се крият имената на скандалния проверяващ публицист Васил Иванов , Крум Савов , който я е уредил в тв „ ММ “, след което и в „ Нова “, Мартин Карбовски , както и футболистите Димитър Бербатов и Христо Стоичков .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР